2009.06.24 - Prague, Czech Republic [O2 Arena]

Page: <  1 2 3 4 >

04/27/09 2:36 PM

celebelei posted:
Yay! This gives me an excuse to go to Prague on my Europe adventure. I just got presale tux, what's the difference between standing front of stage, and ga, besides the price? Anyone know?

they did this at a slipknot gig i went to limit the amount of people so no one would get crushed to death, they could have fit so many more people in and i still manage to break my ass bone in the machine head circle pit (too many beers) during slipknot it was really chilled i dont think i saw one person croud surf, then again i wasnt really paying attention to that. got my tik aswell! woot!

04/27/09 2:44 PM

the.fragile posted:
Ty listky si vyzvednete u specialne oznaceneho vchodu v den koncertu a pak vas pusti rovnou dovnitr. Zadna posta.

aha,ja to podle tech vysvetlivek pochopil, ze ti to poslou postou..tak jsem to pochopil blbe, ale proc chtej ty service fees - dvou listku skoro 20 USD?

04/27/09 4:00 PM

curbes posted:
the.fragile posted:
Ty listky si vyzvednete u specialne oznaceneho vchodu v den koncertu a pak vas pusti rovnou dovnitr. Zadna posta.

aha,ja to podle tech vysvetlivek pochopil, ze ti to poslou postou..tak jsem to pochopil blbe, ale proc chtej ty service fees - dvou listku skoro 20 USD?

To nevim. Ale kdyz si koupis jakykoliv listky normalne treba pres Ticketpro nebo Sazku, tak tam mas taky nejaky poplatky navic... Mozna ty fees jdou na ucet Music Today, ktera pro NIN zarizuje ten predprodej.

04/28/09 5:15 AM

listky by na terminalech sazky meli bejt v prodeji od 1.5., ceny jsou 990 stani u podia, 790 stani, 1090 a 890 sezeni 1.patro

04/29/09 4:56 AM

Jaké máte zkušenosti s O2 arénou? smiling smiley

04/29/09 11:41 AM

paulhunter posted:

Zatim jsem tam nezazila zadny spatny koncert. Teda krome toho, ze Axl Rose vylezl na podium az v pul 12.grinning smiley To ale jaksi byla jeho chyba...
Nejlepsi urcite Pearl Jam.
A zvukar NIN bude asi hodne dobrej, takze bych se nejak nebala.

04/29/09 11:48 AM

the.fragile posted:
paulhunter posted:

Zatim jsem tam nezazila zadny spatny koncert. Teda krome toho, ze Axl Rose vylezl na podium az v pul 12.grinning smiley To ale jaksi byla jeho chyba...

když nazvucili v 94´ Lucernu smiling smiley dokážou všechno

Edited 1 time(s). Last edit at 04/29/2009 11:59AM by majmo.

04/29/09 12:11 PM

majmo posted:
the.fragile posted:
paulhunter posted:

když nazvucili v 94´ Lucernu smiling smiley dokážou všechno

jj, vseobecne se traduje,ze NIN byly kdo nazvucil Lucernu...

tak uz mam listky, kupoval jsem to na poste pres terminal...

Edited 1 time(s). Last edit at 04/30/2009 01:08AM by curbes.

04/30/09 8:29 AM

I have to say that I have already bought the tickets (today, 30th April) at Sazka terminal, so I’ll see you there. tongue sticking out smiley I missed the show in 2007, I must get my mistake right.

Edited 1 time(s). Last edit at 04/30/2009 08:29AM by N3fr0n.

04/30/09 9:17 AM

I´ll buy my ticket tomorow, I was busy today. I can´t wait to have it at home smiling smiley

04/30/09 5:15 PM

the.fragile posted:
Tak mam vstupenku, vse probehlo tak, jak jsem myslela. Vyslo to asi o 60 Kc vic nez kolik je cena, mam stani u podia.
Jo a novinka - budou i mista k sezeni, asi prvni patro. Podle me to bude vypadat jako koncert Motley Crue, podium uprostred haly a mista k stani a sezeni jenom z pulky.
[www.o2arena.cz]

to uprimne doufam, mam vstupenku do sektoru 113 a kdyz sem tedko koukal na planek areny, tak je to presne v pulce, takže me málem omyli, je to lupen za 1100,- a byl by to peknej kus od podia, tak uvidimesmiling smiley

Edited 1 time(s). Last edit at 04/30/2009 05:19PM by stillcrawler.

05/01/09 4:59 AM

koukám, že lístky docela dost rychle ubývají smiling smiley

05/01/09 5:48 AM

Paulhunter: Kde sledujete ubyvani listku? Jako tady na foru, ze sem kazdy pise, jak nakupoval? grinning smiley Jinak jsem byl, co se tyce listku, docela prekvapen, jak dlouho vydrzel predprodej…

Edited 1 time(s). Last edit at 05/01/2009 05:49AM by N3fr0n.

05/01/09 6:35 AM

N3fr0n posted:
Paulhunter: Kde sledujete ubyvani listku? Jako tady na foru, ze sem kazdy pise, jak nakupoval? grinning smiley Jinak jsem byl, co se tyce listku, docela prekvapen, jak dlouho vydrzel predprodej…

Na Sazkaticket.cz smiling smiley

05/04/09 12:26 AM

Does anyone know where I can find tickets? I have to pay by credit transfer so Sazkaticket won´t work.

This is one option, but tickets are fucking expensive.
[www.visitprague.cz]

Does anyone have 2 or 3 seating tickets for sell?

edit: I did get the tickets from Sazkaticket, everything´s ok.

Edited 1 time(s). Last edit at 05/04/2009 06:25AM by ComaViridis.

05/04/09 7:32 AM

http://www.o2arena.cz/O2arenaEN/ViewImage.aspx?id=26489

so yeah - there's a front and back GA section

05/06/09 4:45 AM

Mew jako support na evropskych koncertech, ale u Prahy nic.
[tour.nin.com]

05/10/09 6:17 PM

Neunikl uz nekde playlist? Pred dvema lety byl znamy docela dlouho predem...

Edited 1 time(s). Last edit at 05/10/2009 06:18PM by Uklizec.

05/11/09 12:02 AM

Jde o to, že se ted na kazdy zastavce setlisty mení, takze je tezke rict, co budou hrat NIN u nás, ale jen tak pro predstavu, tohle byl první z nich:

(2009.05.08 - West Palm Beach)

Home
Somewhat Damaged
Last
March of the Pigs
Piggy (Nothing Can Stop Me Now)
Metal
Hersey
The Becoming
I'm Afraid of Americans
Mr. Self Destruct
Burn
The Fragile
Right Where it Belongs
The Way Out is Through
Wish
Survivalism
The Hand That Feeds
Head Like a Hole

Edited 1 time(s). Last edit at 05/11/2009 12:03AM by paulhunter.

05/11/09 2:02 AM

yeah they're pulling out some awesome songs for this tour. they played i do not want this yesterday as well. and physical!

05/12/09 12:28 PM

tak uvidíme, ale a? bude jakýkoliv, nem?že být špatný... grinning smiley ješt? dodnes mám schovaný papír s jejich playlistem p?ed dv?ma lety... xDDDD

05/13/09 11:57 AM

Setlist, pokud tedy nechces naznacit, ze hrali na playback.

05/19/09 3:02 AM

ja myslel, ze na playback hrajou vzdycky grinning smiley
ne tad vazne stelist se asi presne rict neda, ale asi to bude vzdy mix z vice jejich alb a budou to ruzne tocit

uz bych si mel jit taky koupit lupen, zatim sem se k tomu nejak nedostal, snad jeste budou

05/22/09 2:25 AM

One seating ticket for sale:
Sector 102
Row 15
Seat 7

Make me an offer.

05/24/09 3:07 PM

Hey Everyone!

Just want to put a reminder out there about the Pigs 'n Whores Blog!!

The Euro shows are updated and I am working on updating with names/info for those of you that have already filled out requests.

If you can give/need a ride, can give/need a couch, will share/need a hotel - you may be able to find it here. You can add yourself and what you need or you can browse the show you will be attending for people in need or offering help.

Just added the option to show you have a ticket for sale or you need a ticket for the show!!

You can also just add your name to the shows you are attending if you dont need anything.

Use it, abuse it...

Raz

06/03/09 12:22 AM

Docela by me zajimalo, s jakou prijedou predkapelou smiling smiley

06/03/09 12:08 PM

paulhunter posted:

No, kdo by nechtel JA nebo SSSC, ze jo. Ale to asi "nehrozi" a je to fakt velka skoda. Kazdopadne na toho "special guest" jsem zvedava, minule mi The Dandy Warhols moc nesedli.

06/03/09 11:27 AM

the.fragile posted:
paulhunter posted:

No, kdo by nechtel JA nebo SSSC, ze jo. Ale to asi "nehrozi" a je to fakt velka skoda. Kazdopadne na toho "special guest" jsem zvedava, minule mi The Dandy Warhols moc nesedli.

Budou to PEACHES [www.myspace.com]

06/04/09 4:45 AM

curbes posted:
the.fragile posted:
paulhunter posted:

Budou to PEACHES [www.myspace.com]

Odkud mas to info? smiling smiley

06/04/09 10:12 AM

[www.o2extra.cz]

ale podle dnesnich zprav to bude Alec Empire.....

Edited 1 time(s). Last edit at 06/05/2009 05:31PM by curbes.

nin forums : Upcoming Shows : 2009.06.24 - Prague, Czech ...
Page: <  1 2 3 4 >
Sorry, you can't reply to this topic. It has been closed.

terms of use | privacy policy