Any Czechs here??

Page: <  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >

12/24/08 2:52 AM

tak vesele vanoce vam vsem a stastny novy rokcool smiley

12/26/08 3:35 PM

aj tebe stastny Novy rok, vsetkym stastny Novy rok

12/26/08 4:11 PM

Stastny novy rok plny NIN!

01/06/09 8:02 AM

Trent nas s tim darkem nejak napina, to sem zvedavej co to nakonec bude

01/06/09 4:38 PM

No napina, to uz je u neho klasika, ale pekne me s tim stve. Takhle nas trapit.grinning smiley

01/08/09 2:30 AM

tak co tomu rikate,mysil ten darek, to je prada, teda az na to, ze je to ma tolik GB,
pry unik, nedivil bych se kdyby v tom mel prsty sam Trent cool smiley

01/08/09 9:48 AM

petros posted:
tak co tomu rikate,mysil ten darek, to je prada, teda az na to, ze je to ma tolik GB,
pry unik, nedivil bych se kdyby v tom mel prsty sam Trent cool smiley
Prsty v tom bude mít asi Rob smiling smiley Jsou to komedianti, ale velmi stedri...
Jinak je docela zajímavý, jak fanoušci navrhují DVD covers. Vetšina je vážne moc dobrá.

Edited 1 time(s). Last edit at 01/08/2009 09:51AM by tezanova.

01/08/09 4:22 PM

no jo..moc bych nepochyboval o tom, ze to maj na svedomi trent s robem a chtej dat dalsi moznost se realizovat fanouskumsmiling smiley
tak kdo uz jste to stahli a zacli s tim neco delat?grinning smiley

Edited 1 time(s). Last edit at 01/08/2009 04:24PM by Sumi.

01/08/09 4:31 PM

Tak to je snad jasne, ze to je primo od nich, ne? :]
Ja taham cele Sacramento a jednu kameru z Portlandu.

01/08/09 4:37 PM

no já až sprovozním disk, tak stáhnu všechnosmiling smiley

01/09/09 7:06 AM

No to je prece jasny, od koho to je, ale musime delat, jako ze to absolutne netusime.grinning smiley
Ja asi zatim zkusim stahnout neco na zkousku, protoze mam sotva 10GB volnych, ale externi disk se na tohle hodi. Ja to vedela, ze jsem udelala dobre a jeden si poridila.smiling smiley

Edited 1 time(s). Last edit at 01/09/2009 06:07AM by the.fragile.

01/17/09 11:38 AM

Uz je otevreno pridavani videi do vsech galerii, takze jdu nahodit nejaky videa z Bratislavy!

01/17/09 3:52 PM

Ja jsem uz rano pridala nejaky fotky, ale nejak se tady nechteji zobrazit... Nejsou teda moc extra, ale aspon neco.smiling smiley

Edited 1 time(s). Last edit at 01/17/2009 02:53PM by the.fragile.

01/18/09 4:50 AM

Ve faq je napsany, ze to trva cca. 24 hodin

01/24/09 9:27 AM

ja dufam ze s nami nevyjebe a nebude hrat len na festivaloch ktore uprimne neznasa, ani sa mo necudujem ze preco.

Takze Praha a Bratislava budu dufam iste. skor ma trapi ako to bude bez klavesaka. hrat do nahratych podkladov tak ako sa chystaju v australii, to nie je moc velka zabava, viem to z vlastnej skusenosti.

inak slovaci a cesi by sa tu fakt mali spojit. ja jebem to ze sme sa rozdeli, ja mam CR a ceske holky rad a mesta rad tongue sticking out smiley

01/24/09 9:37 AM

petros posted:
koukam ze michate dohromady novy fotbalovy a byvaly hokejovy stadion grinning smiley

starej Eden(tam kde hrali loni) uz bych znova nemusel to radeji T-Mobile arenu ta je vetsi a efekty se tam daj instalovat a zvukove to vyjde asi stejne, Sazka arena by byla super, ale je hodne velka, nevim jestli by ji vyprodali, navic kdyz to bude v Sazce budou listky asi dost drahy

no rozhodne si vsichni mysli, ze maj prijet do Prahy, protoze hala Rondo a podobny modely nikdo nenavrhl

sazka arena je v pohode velkostou a zazemim, ale zvukovo to nie je moc idealne, bol osm tam na pearl jam a dalo sa to, ale ozzy s korkon mal dost zly zvuk, len to revalo a nic nebolo rozumiet.

v t mobile arene som hral a bolo to tam nainstalovane pre 13 tisic ludi a bolo vypredane, zvuk tam bol uzasny ale problem je ze tam nie je moc dobra infrastruktura co sa tyka satnea podobne. ale NIN mi nepride moc narocne, ved v BA v inchebe som to tiez videl parkrat zozadu a nic moc. raz som tam mal dokonca satnu kde boli podpisani na stene a bola uplne normalna.

01/25/09 5:04 AM

daalbarizer posted:
Muzu se zeptat odkud si muzu stahnout koncerty?

01/26/09 3:44 PM

grotesque_ posted:
daalbarizer posted:
Muzu se zeptat odkud si muzu stahnout koncerty?

Tak nejdriv ofic torrenty:
Victoria
Portland
Sacramento

Pak je tady samostatne forum.

A jeste Echoing the Sound.

Staci??grinning smiley

01/26/09 3:48 PM

drummachine1986 posted:
ja dufam ze s nami nevyjebe a nebude hrat len na festivaloch ktore uprimne neznasa, ani sa mo necudujem ze preco.

Takze Praha a Bratislava budu dufam iste. skor ma trapi ako to bude bez klavesaka. hrat do nahratych podkladov tak ako sa chystaju v australii, to nie je moc velka zabava, viem to z vlastnej skusenosti.

inak slovaci a cesi by sa tu fakt mali spojit. ja jebem to ze sme sa rozdeli, ja mam CR a ceske holky rad a mesta rad tongue sticking out smiley

Jsem fakt zvedava, jak to bude na dalsich koncertech vypadat a hlavne jak to bude znit. Jenom aby TR nelital po celym podiu, aby stihal klavesy a jeste k tomu odhazovat mikrofon...grinning smiley tongue sticking out smiley

01/27/09 5:24 AM

no jo na to sem taky zvedavy, Trent musi nekoho sehnat ke klavesam, aby se mohl venovat kytare mikraku a obcasnym demolicim equipu
jestli k nam letos TR dorazi tak uz to bude uplne jina sestava,nez sem videl 07 a to uz sem si myslel ze po prichodu Robina se to ustali na teto sestave

01/28/09 2:03 PM

drummachine1986 posted:

Ja by som to premenoval na Czechoslavakia United!

A ja vzdy preferoval spis Slovensky nez Cesky teda smiling smiley))

A tipujem, ze to asi fakt budu mat vysamplovane alebo uberu na base. Basak v NIN bol vzdy skor taka stetka pre vsetko, je dost mozne, ze teraz to proste pojde este dalej. Nejake syntaky urcite prebere Trent... A hlavne maju MainStage smiling smiley Urcite zaradia opat nejake veci, ktore predtym moc nehrali. Last, Mr. Self Destruct a celkovo veci zo Spiraly. Pre pripad, ze by zaradili Ruinera si asi vacsina ludi bude musiet brat nahradne spodne pradlo (vratane mna).

A idealni kompromis by bylo Brno, treba dva vecery za sebou (nektery mesta takhle delaji celkem casto). Brno je stejne daleko/blizko pro Cechy i pro Slovaky (vetsina lidi co znam, vcetne me, sla v 2007 radsi do Bratislavy nez do Prahy, protoze je to proste bliz...) a nemuseli by se delat dva koncerty zvlast, hlavne kdyz pro je to zemepisne kousek.

A Pearl Jam, Praha '06 byli vynikajici!

01/28/09 3:35 PM

Ja bych radsi jeste moc nedebatovala o tom, kde by mozna hrali a pockala bych si na ofic vyjadreni. Jsou tady uz nejaky naznaky na konkretni evropsky festivaly, ale tezko rict, jestli maji v planu nejaky samostatny koncerty. Urcite bych preferovala vlastni show nez festival.

Pokud chcete, tak to muzeme prejmenovat. Pisnu adminovi a jsem si jista, ze by s tim nemel byt problem.smiling smiley

A s PJ 2006 naprosty souhlas, jeden z nej zazitku. Roztomily bylo, jak se Eda snazil mluvit cesky.grinning smiley

EDIT: A slyset Ruinera a Last nazivo, tak bych mohla klidne umrit!grinning smiley

Edited 1 time(s). Last edit at 01/28/2009 02:36PM by the.fragile.

02/01/09 2:37 PM

no už minule byl jeden koncert v praze a jeden v bratislave a nevidim duvod, proc by to melo byt jinak. jsme dva staty (nam to tak sice moc neprijde, ale vysvetlovat cizincum, ze jsme skoro jak jedna republika je blbost, ze), takze kdyz kapela prijede tak proste pro kazdej stat jeden koncertsmiling smiley
no zvuk v o2 arene si stezovat nemuzu, pearl jam tam byli perfektni. t-mobile arena (nebo jaxe ted jmenuje) ma zase slusnou atmosferu a neni to tam vubec spatny na koncert.
uvidime no, jak to bude. a doufam, ze klavesaka sezenou. ale moc bych se nebal, ze to nejak neporesej a nakonec to bude proste zase narez ten koncertsmiling smiley jen musime pockat, az nam oznami na kdy se to mame tesitsmiling smiley

02/02/09 12:58 AM

a jen tak mimochodem se tu pochlubim videem, co jsem stvoril ke ghostssmiling smiley

[cz.youtube.com]

02/02/09 8:31 AM

tusim, ze ted sem to jmenuje Tesla arena, ale to mas fuk vsichni vedi o co bezi

Super video, fakt se mi libio, poznal jsem zabery ze Smichova, Smichovky nadrazi a magistralu smiling smiley, ty opusteny budovy to je nejaky byvaly vojensky prostor?

02/02/09 12:06 PM

petros posted:
tusim, ze ted sem to jmenuje Tesla arena, ale to mas fuk vsichni vedi o co bezi

Super video, fakt se mi libio, poznal jsem zabery ze Smichova, Smichovky nadrazi a magistralu smiling smiley, ty opusteny budovy to je nejaky byvaly vojensky prostor?
jo tesla arena to jesmiling smiley

jsou milovice. asi ctyricet kilometru od prahy, byvle sidlo pro sovetske vojaky a po padu svazu odesli a takhle to tam zustalo a zchatralosmiling smiley

02/04/09 10:10 AM

Sumi posted:
a jen tak mimochodem se tu pochlubim videem, co jsem stvoril ke ghostssmiling smiley

[cz.youtube.com]
Zdarile smiling smiley

02/06/09 12:21 PM

Zdravím! smiling smiley Super že sou tu i ?eši. Na takový "international" stránce.

Taky by Trent moh dorazil k nám...

02/08/09 12:33 AM

zdravim vsetkych, cz aj sk NIN fans..
neviete co to zasa chalani kuchtia? vyzera to na nove zasobniky do mp3 playerov..
"a look at something else that's been going on, pt 1"
zase nas reznor natahuje..

02/08/09 4:23 AM

year zero pt2, year zero tv series? who knows...

nin forums : Community Forum : Any Czechs here??
Page: <  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >
Sorry, only registered users may post in this forum. Please log in at the top of the page.

terms of use | privacy policy