drummachine1986 posted:ja dufam ze s nami nevyjebe a nebude hrat len na festivaloch ktore uprimne neznasa, ani sa mo necudujem ze preco.
Takze Praha a Bratislava budu dufam iste. skor ma trapi ako to bude bez klavesaka. hrat do nahratych podkladov tak ako sa chystaju v australii, to nie je moc velka zabava, viem to z vlastnej skusenosti.
inak slovaci a cesi by sa tu fakt mali spojit. ja jebem to ze sme sa rozdeli, ja mam CR a ceske holky rad a mesta rad

Ja by som to premenoval na Czechoslavakia United!
A ja vzdy preferoval spis Slovensky nez Cesky teda

))
A tipujem, ze to asi fakt budu mat vysamplovane alebo uberu na base. Basak v NIN bol vzdy skor taka stetka pre vsetko, je dost mozne, ze teraz to proste pojde este dalej. Nejake syntaky urcite prebere Trent... A hlavne maju MainStage

Urcite zaradia opat nejake veci, ktore predtym moc nehrali. Last, Mr. Self Destruct a celkovo veci zo Spiraly. Pre pripad, ze by zaradili Ruinera si asi vacsina ludi bude musiet brat nahradne spodne pradlo (vratane mna).
A idealni kompromis by bylo Brno, treba dva vecery za sebou (nektery mesta takhle delaji celkem casto). Brno je stejne daleko/blizko pro Cechy i pro Slovaky (vetsina lidi co znam, vcetne me, sla v 2007 radsi do Bratislavy nez do Prahy, protoze je to proste bliz...) a nemuseli by se delat dva koncerty zvlast, hlavne kdyz pro je to zemepisne kousek.
A Pearl Jam, Praha '06 byli vynikajici!